Flyttstädning

Att flytta är bland det jobbigaste som finns.
Det är viktigt allt varje moment, från början till slut, är avstämt med flyttfirman så att allt klaffar minutiöst.
Porslin, köksredskap, kläder, skor, böcker, mattor, linneskåpets innehåll, gardiner och oändligt mer ska packas i kartonger. Ömtåliga möbler, lampor, krukväxter och tavlor ska skyddas från skador. Det kan flyttfirman hjälpa till med.
Allt ska stuvas in i flyttbilen och köras till den nya adressen, kanske i flera omgångar. Efter att flyttpersonalen har burit in allt, ska det packas upp igen. Även det hjälper naturligtvis flyttfirman till med, men finjusteringen, dvs var allt ska placeras, kan ju bara du och familjen bestämma. Det känns skönt att äntligen ha kommit så långt!
Men vänta- vad var det du har glömt? Ja visst! Hemmet du nyss lämnat med alla skavanker på golv och tapeter som tydligt träder fram nu när rummen är tomma.
Du kanske inte har ork och lust att ta itu med rengöring där också, utöver den jobbiga flytten? Skura golv, torka lister, skrubba rent i fack och kökslådor och så vidare….
Det tar vi hand om med glädje och energi! Snabbt och effektivt städar vi ut så att spåren efter dig försvinner och nästa familj som flyttar in kan glädja sig att komma till ett välstädat och rent doftande hem.