Hemstädning Stockholm

Hem, ljuva hem!
Dit drar vi oss tillbaka, njuter av vårt privatliv, umgås med familj och vänner, odlar våra fritidsintressen och vilar oss från vårt yrkesliv, som ofta är stressigt.
Det är dock inte säkert, att du tycker att det är det roligaste i världen att städa ditt kära hem. Och där kommer vi in i bilden! Ge oss förtroendet att ta hand om ditt hem så ska vi sköta det på bästa sätt.

Vår stora ambition är att du är nöjd med våra tjänster.
c
Här får du veta hur det går till:
Hemstädning Stockholm börjar alltid en ny kundrelation med att skicka en representant hem till dig som förhör sig noga om dina och familjens föreställningar och krav när det gäller städning och skötsel av ditt hushåll.

Den av våra anställda som får ansvaret för ditt hem förses med alla antecknade önskemål du och familjen har yttrat. Det blir ”din” medarbetare, samma person som sköter ditt hem så länge och så ofta som du bestämmer. Naturligtvis gäller detta förutom vid eventuell sjukdom eller semester.

Om det verkligen skulle förekomma att något har blivit glömt eller att resultatet inte motsvarar dina förväntningar, var god och hör av dig genast till oss.
För oss är det då en hederssak att rycka ut så snabbt som möjligt för att du ska bli fullständigt nöjd med vår städning.